Marjaterttu palvellut Korsossa 25 vuotta

Hei, olen Marja-Terttu Naskali. Olen asunut Korson Metsolassa juuri 13 vuotta ja yhteensä Korsossa 31v, aikaisemmin radan toisella puolella. Liikkeeni on Korson keskustassa sijaitseva Aito hyvän olon kauppa Korso – Terveyskauppa Marjaterttu Maakotkantie 10:ssä. Yrittäjänä on menossa 25. vuosi ja siis myös liikkeen 25. juhlavuosi.

Aikaisemmassa elämässäni – ennen yrittäjäksi ryhtymistä – toimin tehosihteerinä eri firmoissa. Koska olen aina ollut tunnollinen, niin burn out:han siitä sitten viimeisessä yrityksessä tuli ja sanoin itseni irti. Puoli vuotta siinä meni toipuessa ja sitten into palasi – nyt haluan oman yrityksen, koska olen aina tehnyt töitä yrityksissä, kuin se olisi ollut omani. Haluan alalle, jossa voin palvella asiakkaita ja auttaa heitä parhaani mukaan. Parasta mitä tiedän, on olla asiakaspalvelija, ihmisten kanssa tekemisissä.

Ja niinhän sitten postista tupsahti sopivasti Voi Hyvin-lehti, missä oli ilmoitus Luontaistuotealan peruskurssista. Ja sinne sitten ilmoittauduin ja valmistuin peruskurssilta 10/94. Samaan aikaan kävimme iltakävelyllä mieheni ja koiramme kanssa Korson keskustassa katsomassa mahdollista tulevan kaupan paikkaa (halusin kaupan ehdottomasti Korsoon).

Lastentapahtuma
Kuvassa vasemmalla tiina ja oikealla Marja-Terttu

Aloitin Korsontiellä – avajaiset 7.12.1994. Siinä oli silloin kauppa, joka myi kotiviinitarvikkeita ja tuumimme mieheni kanssa, että tällä kaupalla näyttäisi olevan liikaa tilaa ja seuraavana päivänä käydessämme kysymässä liikkeelle aloituspaikkaa kauppias sanoi, että hän oli ajatellut itse, että saisi juuri tällaisen liikkeen alivuokralaiseksi. Mieheni rakensi 27m2 toimitilan minulle kaverinsa kanssa. Todella hyvä paikka aloittaa. Siitä se sitten lähti.

Vuonna 1996 muutin liikkeeni nykyiseen osoitteeseen – saimme lisää neliöitä, ja siinä tilassa nyt sitten vietetään 25v. synttäreitä.

Peruskurssin jälkeen kouluttauduin työni ohella luontaistuoteneuvojaksi ja sitten 1999 loppuvuodesta valmistuin fytonomiksi ja sain oikeuden käyttää terveyskauppa-nimikettä, mikä on alamme korkein koulutus. Pääopettajajana toimi nyt jo edesmennyt Raimo Hiltunen, yliopiston professori, dekaani. Eli hyvässä opissa ollaan oltu.

Korsossa oli n.16.000 asukasta liikkeen vaikutuspiirissä aloittaessani liiketoiminnan. Nykyään taitaa olla n. 30.000. Korso ei kauheasti ole keskustaltaan muuttunut näinä vuosikymmeninä, nyt toki tornitalo ja uudet kerrostalot ovat kohonnet Korsontien varteen.

Olen aina pitänyt Korsosta, koska se on kuin ”maalaiskaupunki” mataline taloineen ja omakotialueineen.

Terveyskauppa Marjaterttu – Aito hyvän olon kauppa Korso palvelee asiakkaitaan sydämellä. Olen saanut maaliskuussa 2018 työkaverikseni ihanan Tiinan, joka on ollut alalla 20v. Meille asiakkaan hyvinvointi on tärkein asia. Panostamme asiakkaan hyvinvointiin valitsemalla heille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet. Meillä palvellaan.

KIITOS ARVOISAT ASIAKKAANI- ILMAN TEITÄ EI TERVEYSKAUPPA MARJATERTTU VIETTÄISI 25.v SYNTTÄREITÄÄN.


Terveisin. Marja-Terttu

Jätä kommentti