Tervetuloa Korson myräkkään

HIKEÄ, ILOA, HYMYÄ ja JÄNNITYSTÄ KORSOLAISILLE

Tervehdys,

Paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö Korson Leijonat järjestää vuosittaisen perhe- ja aktiviteettitapahtuman Lumon ympäristössä. Haluamme Myräkkä-tempauksellamme tukea paikallista lasten, nuorten, perheiden, ikääntyneiden, vammaisten ja kaikkia apua tarvitsevien hyvinvointia.

Koko toimintamme on yleishyödyllistä, iloa tuovaa ja voittoa tavoittelematonta harrastuspohjalta tapahtuvaa hyväntekeväisyyttä. Tuotot jäävät Korsoon.
Myräkkätapahtumalla pyritään tuottamaan osallistujille hymyä, naurua, hikeä, jännitystä, elämyksiä, kansalaisinformaatiota, yhdessäoloa, herkkuja, palkintoja, vatsan täytettä ja lystikästä yhdessäoloa.

Me Leijonat koemme erityisen tärkeänä, että Myräkästä saadaan vuosittain rakennettua sellainen tapahtuma, joka antaa hyvät edellytykset paikallisen tuen rakentamiselle sitä tarvitseville. Pyrimme tarjoamaan kaikille jotain, jolla saisimme ilon jokaisen kasvoille.

Hyväntekeväisyyttä ei voi rakentaa yksin, se on mitä suuremmissa määrin yhdessä tekemistä. Yhteisten tavoitteiden mukaisesti me palvelemme -we serve.
Yhdessä me kaikki tapahtumaan osallistujat sen mahdollistamme. Tulkaa laajalla rintamalla viihtymään ja vaikuttamaan korsolaisten hyvinvointiin.

Tulkaa mukaan isovanhemmat, äidit ja isät, siskot ja veljet, nuoriso, lapset ja joka ikinen yksilö. Teidän kanssanne on vaan niin hienoa toimia, tätä me kaikki tarvitsemme: yhdessäoloa, huolehtimista ja välittämistä .

Tervetuloa ja viihtykää!
Korson Leijonien presidentti Riku Suihko

Korson Myräkkää tukevat myös:

Korson Myräkkä

Jätä kommentti