Lions-toiminta voi antaa uusia ulottuvuuksia elämääsi!

Lions -toiminta tarjoaa mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä. Samalla se antaa omaan elämään laatua. Vapaaehtoisena toimiessa ei auta vain muita vaan samalla saa myös omaan elämään uutta sisältöä. Arvostukset saattavat muuttua ja vapaa-ajan käyttämiselle tulee mielekäs vaihtoehto.
Vapaaehtoistyötä apua tarvitsevien hyväksi Teemme vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksikin. Toimintaa on niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla

Mottomme on: Monta tapaa tehdä hyvää.

Me palvelemme kotiseutujamme.

Lions klubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat mm. koulut (Stipendit), päiväkodit, vanhainkodit, veteraanit, palvelutalot ja diokoniatyö, sekä lasten liikuntaharrastukset. Lionsjärjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää. Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin. Nuorille turvallinen tulevaisuus Lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa.

Tule mukaan toimintaamme! Liittyminen Lionsklubiin antaa elämääsi uutta sisältöä.

Niinpä jos toimintamme kiinnostaa Sinua:

– Käy korsonleijonat.fi -sivuilla lukemassa lisää.
– Tule Korson Myräkkään paikanpäälle tutustumaan meihin ja toimintaamme.
– Soita Riku Suihkolle ja sovi tapaamisesta. puh 044 388 1231

Jätä kommentti